11.5.06



Roses de Sant Jordi
23 d'abril de 2006


Com cada any, a la nostra Associació els dos dies avans de Sant Jordi s'amunteguen un munt de roses i espigues i, fent cumplir la tradició, les preparem i introduïm a dins les bosses adornades per oferir-les a tothom que en vulgui.



La resposta, cada any, és inmediata i, fidels, els nostres veïns, amics i també molts desconeguts fan de la festa un bon comiat. El fi d'aquesta festa no és més que el d'aplegar tothom de la nostra Associació i intentar activar un procés d'autoajuda, com molts n'hi ha al llarg de l'any. La unió entre nosaltres, el treball compartit... ajuden a aquells qui fa poc han decidit viure a obtenir aquella força que els falta, i als més 'veterans' (si és que hi ha algú veterà en això) a gaudir d'un fet curiós i productiu.







Els primers a comprar-les som nosaltres, fins i tot a la mateixa Associació el mateix dia de la preparació. Més d'un s'emporta tres, quatre... les que facin falta.

Sant Jordi, una festa nostra, d'aquí i per a tothom que la vulgui gaudir... per cert, ja que estem, llegir un bon llibre de tant en tant també ens fa més forts d'esperit. Tot ajuda, no ho dubteu.

R*